Tutkitusti tehokas

 • Ladydieetti
 • Kommentit pois päältä artikkelissa Tutkitusti tehokas

Yhdysvaltain diabetesliitto (ADA) ja Euroopan diabetes-tutkijoiden yhdistys (EASD) julkaisivat lokakuussa 2018 konsensusraportin, joka sisältää vähähiilihydraattisten ruokavalioiden hyväksynnän käytettäväksi tyypin 2 diabeteksen hoidossa.

Julkaisemalla tämän päivitetyn yhteisen kannan Yhdysvaltain diabetesliitto (ADA) ja Euroopan diabetes-tutkijoiden yhdistys (EASD) osoittavat, että matalahiilihydraattinen ruokavalio on turvallinen ja tehokas tapa hoitaa tyypin 2 diabetesta.

Uudet suositukset perustuvat ”kirjallisuuden systemaattiseen arviointiin vuodesta 2014”. Hyväksyntä vähähiilihydraattisen ruokavalion käytölle perustuu uusimpiin tutkimuksiin.

Uudessa yhteisessä kannanotossa todetaan, että Medical Nutrition Therapy (MNT) koostuu koulutusosasta ja tukikomponentista, jonka avulla potilaat voivat ottaa käyttöön terveellisiä ruokailutottumuksia, joilla pyritään ”hallitsemaan verensokeria ja verenkierron riskitekijöitä.” Tavoitteena on vähentää diabeteksen aiheuttamien komplikaatioiden riskiä säilyttäen samalla syömisen ilo.

Tämä on iso asia!

Vihdoin vähähiilihydraattinen ruokavalio tunnustetaan isojen tahojen toimesta tehokkaaksi ja turvalliseksi ruokavalioksi tutkimuksiin pohjautuen niin painonhallintaan kuin tyypin 2 diabeteksen hoitoon.

Ladydieetti

Olemme tarjonneet yli kaksi vuotta ruokavalio palvelua, joka on täyttänyt uuden lausunnon Medical Nutrition Therapy (MNT) määreen. Ladydieetti sisältää  koulutusosan sekä tukikomponentit. Aloitusvaiheessa Ladydieetti on ketogeeninen ja perinteistä vähähiilihydraattista ruokavaliota huomattavasti tehokkaampi.

Koulutusosa

Koulutusosassa kerrotaan kansankielellä miten elimistö käyttäytyy kun ravintoaineiden suhteita muutetaan ja mikä saa aikaan nopean painonpudotuksen sekä verensokerin laskun. 

Koulutusosan lukemiseen kuluu ainoastaan 15-20 minuuttia, mutta se antaa kaiken tarvittavan tiedon onnistumiseen. Koulutusosan lukemisen jälkeen asiakas tietää mitä odottaa ja miten elimistö käyttäytyy ruokavaliollamme. Koulutusosan lukeminen on ensiarvoisen tärkeää, koska siitä selviää, että pelkkä hiilihydraatin vähentäminen ei ole avain onnistumiseen.

Tukikomponentit

 • Ateriapankit
  • Ketogeeninen ateriapankki painonpudotukseen sisältää valmiita reseptejä ketogeenisen ruokavalion noudattamiseen. Niiden avulla säilyy syömisen ilo!
  • Perusruokavalio ateriapankki sisältää lähinnä välimeren ruokavalion kaltaisia reseptejä ja se on tarkoitettu painon ylläpitämiseen.
 • Seurantatyökalut
  • Painonseuranta
  • BMI seuranta
  • Vyötärön ympärys
  • Kehon mitat
  • Verensokeri
  • Makroravintoaine laskin
 • Motivointi
  • graafiset kuvaajat
  • anonyymisti näkyvät päivän painomerkinnät
  • keskusteluryhmät
  • asiakaspalvelu
 • Liikunta
  • kuntotesti
  • kotijumpat

Liity mukaan

Aloita sinäkin tutkitusti tehokas ruokavalio, joka auttaa laihtumaan nopeasti, peruuttaa esidiabeteksen ja saa jo syntyneen tyypin 2 diabeteksen verensokeriarvot nopeasti  hallintaan. Lisäksi ruokavaliollamme säilytät syömisen ilon!

ALOITA LADYDIEETTI TÄSTÄ

 

Lähteet

 1. Davies M.J., D’Alessio D.A., Fradkin J., et al, Management of Hyperglycemia
 2. in Type 2 Diabetes, 2018. A Consensus Report by the American Diabetes Association (ADA) and the European Association for the Study of Diabetes (EASD), Diabetes Care, October 2018,  https://doi.org/10.2337/dci18-0033
 3. Click here for pdf of full article.
 4. Diabetes Australia, Low Carbohydrate Eating for People with Diabetes – Position Statement, August 2018,  https://www.diabetesqld.org.au/media-centre/2018/august/low-carb-position-statement.aspx and https://www.diabetesqld.org.au/media/583017/da-low-carb-statement-21-august-2018.pdf
 5. Hallberg, S.J., McKenzie, A.L., Williams, P.T. et al. Diabetes Ther (2018). Effectiveness and Safety of a Novel Care Model for the Management of Type 2 Diabetes at 1 Year: An Open-Label, Non-Randomized, Controlled Study.  https://doi.org/10.1007/s13300-018-0373-9
Facebook Comments


Scroll to top
KIRJAUDU PALVELUUN

Unohdin salasanan..
×