Dieetillä ei kannata vältellä rasvaa – päinvastoin

  • Ladydieetti
  • Kommentit pois päältä artikkelissa Dieetillä ei kannata vältellä rasvaa – päinvastoin

Miltä kuulostaisi tehokas dieetti, jossa laihtuminen ei perustukaan vähärasvaisuuteen ja vähäkalorisuuteen? Miltä kuulostaisi verkkopalvelu, jonka avulla on 2 vuoden aikana ehditty pudottaa yli 18 000 kiloa rasvaa? Miltä kuulostaisi, jos sanoisimme, että ainut tapa onnistua painonpudotuksessa on nauttia siitä?

Ladydieetti

Ladydieetti on tehokkaasti laihduttava, tutkitusti terveellinen tapa pudottaa painoa tinkimättä hyvästä ruoasta. Ruokavalion teho perustuu elimistön luonnollisen toiminnan hyödyntämiseen: Dieetti potkaisee käyntiin tehokkaan rasvanpolton ravinnosta saatavien hyvien rasvojen avulla. Ne toimivat sekä kehon omien rasvavarastojen sulattajana että naisen normaalin hormonitoiminnan ylläpitäjänä laihtumisen aikana. Niin ikään hyvät rasvat huolehtivat muun muassa ihon ja hiusten hyvinvoinnista. Monet jäävät koukkuun ruokavalion aiheuttamaan hyvään ja energiseen oloon ja jatkavat ruokavaliota normaalina tapana syödä myös tavoitepainoon päästyään.

Rasvoilla iso merkitys

Vaikka rasvan merkityksen korostaminen osana laihduttavaa ruokavaliota voi varsinkin naisista tuntua rajulta, niin reaaliaikaisesti verkkosivuilta löytyvät tulokset kuin viimeisimmät tutkimustuloksetkin puhuvat puolestaan: Ladydieetti todellakin laihduttaa tehokkaasti ja kerää käyttäjiltään ihastunutta palautetta. Se on myös auttanut ihmisiä normalisoimaan sokeriarvonsa viikoissa ja pääsemään eroon tyypin 2 diabetes lääkityksistään.

Terveellisiä, aitoja rasvoja

Ladydieetillä suositaan erityisesti terveellisimmäksi todettua, kertatyydyttymätöntä rasvaa, jota saa esimerkiksi oliiviöljystä. Muitakaan rasvoja ei vältellä. Myös kasviksia syödään runsaasti. Sen sijaan hiilihydraattien saantia rajoitetaan aluksi, mikä saa painon laskuun jo parissa päivässä. Myöhemmin hyviä hiilihydraatteja lisätään ruokavalioon maltillisesti.

Saat tuloksia nopeasti

Nopeasti syntyvät tulokset ja verensokerin tasaisuudesta johtuva kohentunut vireystila tekevät ruokavalion noudattamisesta innostavaa. Helppokäyttöinen verkkopalvelu tarjoaa tietopaketin elimistön toiminnasta, valmiit ateriasuositukset, herkulliset reseptit, ravintoainelaskurin, painonseurannan sekä ryhmän ja asiantuntijoiden tuen, jotka auttavat onnistumisessa.

Optimoi aineenvaihduntasi

Ladydieetti perustuu puhtaasti elimistön luonnollisen toiminnan optimointiin. Kun kropalle annetaan riittävästi sitä mitä se oikeasti tarvitsee, se voi hyvin ja laihtuminen on helppoa – nälkää näkemättä

Facebook Comments


Scroll to top
KIRJAUDU PALVELUUN

Unohdin salasanan..
×