Terveellinen tammikuu

Terveellinen tammikuu -haaste

Ladydieetin tehostartti uuteen vuoteen on avattu. Edellisellä kerralla pudotimme kuukaudessa lähes 2000 kg. Nyt laitetaan paljon paremmaksi!

Miten voin liittyä haasteeseen?
Jos olet Ladydieetin käyttäjä, sinun tulee tehdä tammikuun aikana vähintään kaksi painomerkintää, niin olet osallisena haasteessa. Jos  et ole vielä rekisteröitynyt ladydieettiin ja haluat osallistua terveellinen tammikuu -haasteeseen,  voit rekisteröityä tästäLadydieetti on nyt 50% alennuksessa. Voit ottaa osaa haasteeseen 25.01.2018 saakka.

Tavoitteena hyvä ja energinen olo
Tavoitteena haasteessa on hyvä ja energinen olo. Hyvän olon lisäksi kaikkien tammikuussa painomerkintöjä tehneiden kesken arvotaan 400€:n arvoinen Aurinkomatkojen matkalahjakortti. Matkalahjakortti on voimassa 2 vuotta arvontapäivästä (Arvonta 2.2.2018).

Haasta myös kaverisi
Ladydieetin asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa, joten haasta myös kaverisi Terveelliseen tammikuuhun jakamalla tämä sivu. Tehdään yhdessä tästä haasteesta sellainen, jonka vaikutus näkyy pitkään!

Haasteen edut

1. Laihtuminen
Jos ylimääräistä on päässyt kertymään, laihtuminen on haasteen suurin etu. Voit saavuttaa jo kuukauden aikana mahtavia tuloksia.

2. Mielikuva terveellisestä ja laihduttavasta ruokavaliosta uusiksi
Normaali mielikuva laihduttavasta ruokavaliosta on kaloreiden laskeminen ja näläntunne. Meidän ruokavaliomme on täysin erilainen. Siinä ei lasketa kaloreita, punnita annoksia tai nähdä nälkää. Ruokavalio aloitetaan elimistön toiminta -informaatiolla, jossa kerrotaan kansantajuisesti, kuinka elimistö toimii, ja mihin tehokas laihtuminen perustuu. Tämän jälkeen avautuu ateriapankit, josta valitaan ateriat ja syödään itsensä kylläiseksi. Helppoa!

3. Tiedät mitä teet
Hienoa on se, että tiedät mistä nopea laihtuminen johtuu. Tiedon ja kokemuksesi kautta voit soveltaa sitä ruokavalioosi myös tulevaisuudessa. Tästä syystä pitkäaikaistulokset ovat erittäin hyviä.

4. Verensokeri
Verensokeriarvot tasaantuvat ja laskevat nopeasti. Jos sinulla on tyypin 2 diabetes tai esidiabetes, voit saada  jo muutaman viikon aikana huomattavia parannuksia veren sokeriarvoihin. Ruokavaliolla on mahdollista päästä myös ns. remissio-vaiheeseen, jolloin oireet ovat kadonneet ja lääkkeitä ei enää tarvita.

5. Veren rasva-arvot
Ruokavalio parantaa veren rasva-arvojen suhdetta. Normaalisti HDL-kolesteroli (“hyvä kolesteroli”) nousee, LDL-kolesteroli (“paha kolesteroli”) laskee tai pysyy ennallaan ja triglyseridit (kaikkein pahin) laskee todella tehokaasti. Kaiken kaikkiaan veren rasva-arvojen suhteet parantuvat huomattavasti.

6. Energisyys nousee
Pian ruokavalion aloittamisesta (2-7vrk) saat kokea uuden energisyyden. Sitä on vaikea kuvailla, se pitää kokea itse!

Liity tästä haasteeseen.

 Ladydieetti on nyt 50% alennuksessa.

 

↓ Haasta kaverisi jakamalla sivu ↓

Facebook Comments


Scroll to top
KIRJAUDU PALVELUUN

Unohdin salasanan..
×