Hormonit tasapainoon

Hormonit ohjaavat koko kehoamme. Siksi niiden häiriötön toiminta on kaiken hyvinvoinnin A ja O. Monet ketoosiruokavaliota noudattavat kertovat hormonitoiminnan tasoittumisesta ja sen seurauksena ihon, hiusten sekä kynsien paremmasta kunnosta. Myös monet aknesta kärsivät pääsevät eroon näppylöistään ketoosin avulla. Muuttunut aineenvaihdunta vaikuttaa hormonitoimintaan kuitenkin myös monilla muilla tavoilla.

Laihtumista ilman puutosoireita

Kuten tiedossa on, vähäenergiset dieetit heilauttavat helposti naisen hormonitoimintaa, mikä yleensä näkyy ensimmäisenä kuukautiskierrossa ja siihen liittyvissä oireissa. Hyvin pian liian tiukalle vedetty ruokavalio alkaa vaikuttaa kaikkeen muuhunkin: iho kuivuu, suupielet halkeilevat, hiukset putoilevat, kynnet katkeilevat, vastustuskyky heikkenee… Kroppa on siis kaikkinensa puutostilassa.

Riittävästi energiaa

Ladydieetin idea on, että laihtuakseen ei tarvitse kärsiä puutetta. Siksi dieetillä huolehditaan riittävästä rasvan ja energiansaannista, mikä on terveen hormonitoiminnan ehdoton edellytys. Antamalla kropalleen riittävästi monipuolista ruokaa ja voitelemalla sitä hyvälaatuisilla rasvoilla voi varmistaa, ettei puutosoireita ei tule vaikka laihtuisikin.

Verensokeri kuriin

Tasoittunut verensokeri vaikuttaa suotuisasti myös insuliinin eritykseen. Insuliini on hormoni, joka säätelee saamiamme ravintoaineiden imeytymistä ja sitä kautta koko aineenvaihduntaamme. Ylipainoisilla ihmisillä insuliinituotanto on usein häiriintynyt, mikä vaikeuttaa laihtumista perinteisin keinoin energiansaantia rajoittamalla. Ketoosin myötä verensokeri kuitenkin tasoittuu, jolloin myös insuliinihormonin tuotanto pääsee normalisoitumaan ja laihtuminen helpottuu.

Ketoosiin johtava ruokavalio onkin erityisen suositeltava tyypin 2 diabetestä tai sen esiastetta sairastaville, sillä monet ovat saaneet tällä ruokavaliolla sairautensa kuriin. 

Jos haluat laihtua turvallisesti hormonitoimintaasi häiriöittämättä tai jos olet kokenut vaikeaksi  laihtumisen perinteisillä dieeteillä, aloita Ladydieetti. Se vahvistaa kehon normaalia hormonitoimintaa ja huolehtii, ettet kärsi puutostiloista tehokkaasta laihtumisesta huolimatta.

Ketoosin mahdollistamasta monipuolisesta ruokavaliosta pääset lukemaan tästä.


Ladydieetti nyt tarjouksessa!

Lue lisää tarjouksesta


 

Facebook Comments


Scroll to top
KIRJAUDU PALVELUUN

Unohdin salasanan..
×