Eroon makeanhimosta

Ketoosin etuihin luetaan myös makeanhimon katoaminen. Se johtuu  tasaisesta verensokerista sekä yleisestä näläntunteen katoamisesta. Se ei tarkoita, etteikö joskus voisi haluta herkutella tai etteikö himoja pidemmän päälle saattaisi tulla. Naisille hormonaalinen vaihe vaikuttaa näihin asioihin eikä ketoosi välttämättä pelasta myöskään totututuilta tavoilta, kuten taipumukselta himoita makeaa stressaavassa tilanteessa. Ketoosi kuitenkin helpottaa fyysisiä oireita muun muassa poistamalla makeanhimon yleisimmän syyn – verensokerin heilahtelun. Tämä auttaa huomattavasti myös kamppailussa huonoja tottumuksia vastaan.

Ketoosi antaa vapauksia

Kun elimistö on tukevasti ketoosissa, mukaan mahtuu herkkupäivä silloin-tällöin. Aina herkuttelun ei edes tarvitse katkaista ketoosia. Reseptipankista löytyy herkullisia, ketoosiystävällisiä ohjeita muun muassa makeisiin piiraisiin, suklaakakkuun, kermajäätelöön, juustokakkuun ja pannariin. Elämä ketoosissa ei siis tarkoita elämää ilman herkkuja. Se antaa kuitenkin sinulle vapauden päättää itse, milloin herkuttelet. Hallitsemattomat himot eivät sitä enää sanele.

Tästä pääset lukemaan, miten ketoosi vaikuttaa naisen hormonitoimintaan.

 


Ladydieetti nyt  tarjouksessa!

Lue lisää tarjouksesta


 

Facebook Comments


Scroll to top
KIRJAUDU PALVELUUN

Unohdin salasanan..
×