Näläntunne häviää

Se, ettei ruoka pyöri mielessä koko ajan eikä nälkä vaivaa, on laihtumisen kannalta yksi keskeiseimpiä seikkoja. Itsekuri loppuu aina ennemmin tai myöhemmin, joten sen voimaan ei voi luottaa. Siksi keho kannattaa pitää kylläisenä ja hyvin ravittuna niin, etteivät nälkä ja mieliteot vaivaa. Tämä tapahtuu hyvän ruoan ja ketoosin suotuisan myötävaikutuksen avulla.

Kunnon ruokaa

Ladydieetillä ruoat ovat kunnon ruokaa, jossa ei nipistellä. Toisin sanoen silloin kun syödään, syödään niin, että tulee kylläiseksi. Ruokapöydästä ei nousta valmiiksi nälkäisenä, kuten monilla dieeteillä. 

Energia ei lopu ketoosissa

Ken elimistö tuottaa ketoneita, myös energiaa on saatavilla. Ketoosissa kun energianlähteenä ovat nimenomaan kehon rasvasta muodostetut ketoaineet.  Ne aikaansaavat myös sen, että näläntunne vähenee tai joillakin jopa katoaa kokonaan. Koska verensokeri pysyy tasaisena, myös sen heilahtelusta aiheutuva näläntunne ja mieliteot jäävät pois.

Sinun tulee muistaa syödä

Syvässä ketoosissa voikin olla paikallaan päättää ennalta, koska syö ja kuinka paljon, sillä näläntunne ei ruoasta välttämättä enää muistuta. Jos ketoosiruokavalioon joku sudenkuoppa liittyykin, niin se on riski syödä liian vähän. Se ei ole suositeltavaa, sillä nälkiintyminen ei pidemmän päälle edistä pysyvää painonpudotusta.

Seuraavaksi käsitellään, miten pääset eroon makeanhimosta.


Ladydieetti nyt tarjouksessa!

Lue lisää tarjouksesta


 

Facebook Comments


Scroll to top
KIRJAUDU PALVELUUN

Unohdin salasanan..
×