Eroon vatsavaivoista

Monet närästyksestä, vatsan turpoamisesta, ilmavaivoista ja muista toiminnallisista ongelmista kärsivät kertovat vatsaongelmien loppumisesta ketoosin myötä. Kun lisäaineita sisältävät prosessoidut ruoat sekä monille huonosti sopivat viljat ja sokerit poistuvat ruokavaliosta, vatsavaivat helpottavat. Myös limakalvojen kunto paranee, kun elimistö saa riittävästi hyviä rasvoja. Tämä saattaa osaltaan selittää myös suoliston ja vatsakalvojen rauhoittumista ketoosissa.

Muutokset huomaa nopeasti

Muutoksen vatsan alueessa huomaa usein myös ulkoisesti jo parin päivän jälkeen. Kun nestettä kerääviä raaka-aineita ei nautita, vatsa hoikistuu monta senttiä nopeasti. Vaikka alkuvaiheessa kyse on ennen kaikkea nesteen poistumisesta, väljemmiltä tuntuvat housut ja litteämpi vatsa motivoivat jatkamaan.

Seuraavaksi käsitellään miten pääset eroon napostelusta.


Ladydieetti nyt tarjouksessa!

Lue lisää tarjouksesta


 

Facebook Comments


Scroll to top
KIRJAUDU PALVELUUN

Unohdin salasanan..
×